Facebook
Twitter
LinkedIn
Μοιραστείτε

Χθές βράδυ συζητήσαμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ITV. Ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πολύ σύντομος για να αναλυθούν όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Από αυτά που είπαμε μερικά αποσπάσματα: 

– συνεχίζονται τα κακώς κείμενα, όπως το παράδειγμα με το διαγωνισμό των led των €20 εκατομμυρίων με μόλις 1 συμμετέχοντα.

– για τα δρώμενα στην περιοχή: δεν αλλάζει το στύλ διοίκησης, μην έχετε προσδοκίες.  Αυτοί που δε μπόρεσαν τόσα έτη, δε θα μπορέσουν και τώρα. Έχει αδειάσει η κλεψύδρα τους.

– για την αεροπορική ανυπαρξία της Ηπείρου: στην Κρήτη φτιάχνουν αεροδρόμιο να υποδέχεται 15 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο. Στην Ήπειρο έχουμε τους ίδιους 20+έτη. Μην περιμένετε κάτι διαφορετικό!

– η δήλωση “δεν πιστεύω στις low cost” είναι καμπανάκι πως δε αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις, πως δεν κάνουν για αυτή δουλειά.

– θα είναι σημαία μας πως θα συνδέσουμε την περιοχή αεροπορικά με τουλάχιστον 10 ευρωπαικές πρωτεύουσες. Είναι αδιανότητο να μη συμβαίνει αυτό εν έτει 2022. 

– δεν νοείται σε ένα ανεπτυγμένο κράτος, να εργαλειοποιούνται οργανισμοί όπως οι Περιφέρειες για εξυπηρέτηση συμφερόντων οικογενειακών ή πολιτικά προσκείμενων.

– η περιοχή διοικείται από ένα δίπολο σύστημα συγκοινωνούντων δοχείων, που αποτρέπουν αξιόλογους και ηθικούς ανθρώπους να ανελιχθούν, με αποτέλεσμα να την κρατάνε πολύ πίσω. Είμαστε απέναντι σε αυτό το σύστημα. Λειτουργούν και διοικούν ως θα είναι ες αεί. Οι κύκλοι κλείνουν. Αλλάζουν τα δεδομένα. Θα το δείτε σύντομα.

– είναι πολύ συγκεκριμένα τα κριτήρια των ανθρώπων της ομάδας μας: Όρεξη για δουλειά, κοινωνική αποδεκτικότητα, ορθολογισμός, τεκμηριωμένες θέσεις, αγάπη για τον τόπο, πνεύμα και διάθεση συνεργασίας, καθαρή ματιά, καθαρά χέρια, φρέσκες ιδέες.

εγγραφή στο Newsletter