Facebook
Twitter
LinkedIn
Μοιραστείτε

 

Μέχρι και η Κολομβία έχει θεσπίσει όριο θητειών! Ξεκινάμε έναν άνισο αγώνα με κινητήριο δύναμή μας την αγάπη για την ‘Ηπειρο.

 

 

Ο κόσμος αντιλαμβάνεται εξαιρετικά πλέον. Υπάρχουν συστήματα που λειτουργούν σαν πλέγμα που δεν αφήνουν τον τόπο να αναπτυχθεί.

 

 

Αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν σήμερα είναι συμπτώματα της παθογένειας ετών! Οι άνθρωποι που διοικούν τον τόπο για δεκαετίες έχουν ξεπεραστεί από τις απαιτήσεις της εποχής.

 

 

Έχουν ξεχάσει όλες οι κυβερνήσεις τη λέξη αποκέντρωση. Τόπος μαγικός και συνάμα εγκαταλελειμμένος και φτωχοποιημένος. Γιατί προσλαμβάνουν κόσμο υπηρεσίες στην Αθήνα; Στη Μεγάλη Βρετανία η αντίστοιχη ΑΑΔΕ είναι σε ένα χωριό της Σκωτίας, άλλες σε χωρια της Ουαλίας. Έχουμε πλέον τόση τεχνολογία! Γιατί εδώ να μην είναι στην Κόνιτσα, την Φιλιππιάδα ή τους Φιλιάτες; Δεν διεκδικούμε!

 

 

Ξέρουμε τη διαδρομή να φύγουμε και εμείς στο εξωτερικό! Μένουμε όμως εδώ να αγωνιστούμε! Τεράστιο πρόβλημα το δημογραφικό. Τεράστια τα προβλήματα και της γενιάς μου.

 

Αναξιοποίητα τα παραλία της Ηπείρου! Κοιτάξτε τον ουρανό στα Γιάννενα και θα καταλάβετε ποσό πίσω είμαστε! Δεν υπάρχουν πτήσεις! Ντροπή να μην  προσγειώνεται τίποτα εδώ! Να μην υπάρχουν απ’ ευθείας πτήσεις για βασικές πρωτεύουσες.

 

Δείτε τι κάνει σε όλα τα επίπεδα το Ισραήλ που ουσιαστικά είναι μικρότερο από εμάς!

 

Κοιτάμε μπροστά! Δε μηδενίζουμε τους προηγούμενους! Το μέλλον είναι αυτό που μπορούμε να αλλάξουμε. Δεν κατεβαίνουμε για «φιλική συμμετοχή», αλλά να κερδίσουμε και να τα αλλάξουμε, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής, την ποιότητα υπηρεσιών υγείας, τη διαφάνεια, το οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον.

εγγραφή στο Newsletter